Personal Touch Travel Linda Kloen
5.0
Gebaseerd op 22 recensies
powered by Facebook
Denise Eikhoudt
Denise Eikhoudt
17:21 29 Dec 23
Een hele mooie reis gehad!

Mijn vriend en ik wilden al een tijdje naar de oostkust van Amerika. Na een tijd zelf het een en ander proberen te boeken en voor elkaar te krijgen, gaven we op. We kwamen er niet helemaal uit.
Uiteindelijk kwamen we uit bij Linda. En wat heeft zij ons fijn geholpen.

Linda neemt écht de tijd voor je. Ze komt langs om naar je wensen de luisteren en denkt met je mee.
Zodra je al je wensen hebt besproken, maakt ze een reisvoorstel en komt nogmaals langs om alles hierover te bespreken.
Linda maakt het echt persoonlijk.

De gehele vakantie is vlekkeloos verlopen en wanneer we vragen hadden, was ze altijd bereikbaar.
Ze heeft onze vakantie tot in de puntjes verzorgd. Denk hierbij aan alle hotels, vluchten en een huurauto.
Maar ook heeft ze een roadbook gemaakt, waarin allerlei informatie en tips stonden over de plekken die wij gingen bezoeken. Ook hierin zie je echt dat Linda moeite doet voor je.

Na de vakantie is... Linda nogmaals langsgekomen om ons verhaal te horen en feedback te krijgen op de reis.

Wat we ook leuk vonden, is dat Linda erg geïnteresseerd was in de reis die we maakten. Zo wilde ze onze Polarsteps volgen en reageerde ze daar regelmatig op.

Al met al vonden wij dat Linda alles goed had geregeld, was het echt persoonlijk en werd er aan onze wensen voldaan.
Wij zouden Linda dan ook zeker aanraden. En als er nog een reis komt naar Amerika, zullen we Linda zeker weer vragen.
lees meer
Cindy Olyslagers - van Gemert
Cindy Olyslagers - van Gemert
07:03 07 Sep 23
Mijn wilde eindelijk mee op een verre reis. Yes!😁Maar nu...... Hoe komen we tot een reis die bij ons beide past? De bestemming was zo bedacht: Amerika (de west kust). Toen kregen we de tip om Linda Kloen-van Schijndel te raadplegen. In een fijn kennismaking gesprek geef je wensen en budget aan en daarna gaat zij aan de slag. Dan komt er een moment dat er een reisvoorstel🥳 komt (eventueel maak je aanpassingen) en na het boeken is het aftellen!!! Afgelopen zomer hebben wij drie fanatische weken beleefd! Waarom beleefd? Alles is geregeld🤩: vliegtickets, hotels, alle vouchers krijg je fysiek en het roadboek wijst je de weg ter plaatse. Niet te vergeten alle tips die zorgen dat je volop kunt genieten. Kortom Linda Kloen-van Schijndel is een specialist in haar vak en neemt een hoop zorgen weg.
Rudi Spierings
Rudi Spierings
12:16 19 Aug 23
we hadden al jaren de wens om met het hele gezin naar Florida te gaan. pretparken, natuur en cultuur, maar hoe pak je zoiets aan? het antwoord is simpel, bel Linda en alles wordt volledig naar wens geregeld.

ondertussen zijn we net terug van de reis en deze was fantastisch. vooraf was alles door Linda keurig geregeld, van vlucht, huur auto, hotels etc. Dus geen enkele stress onderweg maar maximaal genieten en volledig zoals wij het willde.
nooit gedacht dat een rondreis boeken zo simpel kan zijn, Linda komt thuis langs en luistert naar de wensen van het hele gezin en zet dit om in een op maat gemaakte reis waarin alles mogelijk is, zelfs met zijn vijfen vertrekken en met z'n vieren terug komen😉. dat is nog eens personal touch, Linda bedankt voor de goede zorgen en we gaan in de toekomst zeker nog een keer iets moois plannen.
Rianne Van de Weijenberg
Rianne Van de Weijenberg
10:07 30 Jul 23
Linda heeft onze reis naar Florida afgelopen mei helemaal top geregeld. Vanaf het begin tot het eind heeft ze ons geweldig geholpen en geadviseerd. Niets was haar teveel. Zelfs tijdens haar eigen vakantie was ze voor ons bereikbaar. Als je ooit naar Amerika zou willen gaan dan raden wij je aan om dit zeker via Linda te laten regelen en organiseren. Door haar eigen ervaringen en kennis van Amerika stelt zij een fantastisch programma voor je samen. Als wij in de toekomst weer een keer naar Amerika gaan dan zullen wij zeker dit weer via Linda laten verzorgen.
Jan Jochem van den Burg
Jan Jochem van den Burg
06:53 26 Jul 23
Je wil een roadtrip plannen naar zuidwest Amerika maar je wil ontzorgt worden als het gaat om de vliegreis, hotels en huurauto? Bel, app, mail Linda!

Natuurlijk zijn er vele reisagenten die van alles aanbieden in dit populaire road trip gebied, dus waarom Linda?
Ze komt bij je thuis op een dag en tijdstip dat jou ook past. Ze heeft zelf veel USA-ervaring en adviseert uit eigen ervaring. Alles was tot in de puntjes geregeld qua boekingen.

Enkele weken voordat je vertrekt, komt ze langs met alle papieren vouchers en een prachtig op maat gemaakt roadbook met alle tips en bezienswaardigheden per dag. Wij hebben hier heel veel gebruik van gemaakt tijdens onze reis.
De vouchers zijn echt een backup, want je krijgt alles ook digitaal. We hebben ze nergens nodig gehad.

Ze informeerde de dag na aankomst of alles goed was gegaan, terwijl ze zelf op dat moment ook op vakantie was (top!). Ze appte ons de dag voordat we van Mammoth Lakes naar Yosemite zouden rijden,... omdat de Tioga pas nog steeds gesloten was en welke alternatieve route we konden nemen. Over persoonlijke aandacht gesproken!
Ze is oprecht geïnteresseerd in je belevenissen tijdens de trip.

Na onze vakantie is ze langs gekomen om de reis met ons te evalueren. Wat ging goed, wat waren de pareltjes, wat zijn de let op's.

Kortom, top geregeld en van harte aanbevolen. Dankjewel Linda!
lees meer
Bart Bakker
Bart Bakker
15:11 24 Mar 23
Linda heeft voor ons een mannen-raceweek naar de USA georganiseerd. Race 1 van IMSA in Sebring (Orlando) en race 2 van NASCAR in Atlanta. Alles was tot in de puntjes geregeld. Van autohuur, 2 dikke Amerikanen, een Dodge Challenger en een Ford Mustang 5.0 V8 GT, tot aan diverse hotels en 3 vluchten. Ze was via diverse kanalen bereikbaar, mochten er obstakels zijn. Dit was in ons geval totaal niet nodig, want alles was keurig volgens afspraak, zoals besproken in de voorbereiding met haar, geregeld.
Wel hebben we diverse keren contact met elkaar gehad, vanaf onze reisbestemming, uit wederzijdse belangstelling. Dit verliep ook voorspoedig en snel en we voelden ons hierdoor gewaardeerd reizigers en geen nummertje zoals bij de grote reisorganisaties.
Samengevat is Linda dus een 100% aanrader met goede tips, zeker niet duurder dan een reisorganisatie en zullen daarom zeker weer contact met haar opnemen voor onze eventuele volgende reisbestemming. De volle 100 punten van de racende... polderboys, voor Linda Kloen. Met Vriendelijke Groet van de Bakkertjes!lees meer
Britt Keislair
Britt Keislair
17:44 30 Dec 22
Linda heeft onze reis in augustus 2022 super goed geregeld! Fijn hoe ze ons heeft begeleid. Altijd stond ze klaar voor ons, ook als we nog buiten onze reis vragen hadden.

Linda super bedankt altijd voor je inzet en voor je hulp tijdens de vakantie als we die nodig hadden.

En bedankt voor een herinnering die we altijd met ons mee zullen dragen.♥️
Toine Keijzers
Toine Keijzers
20:02 26 Nov 22
Top vakantie gehad in Florida mede dankzij Linda. Vooraf en tijdens de vakantie erg korte lijntjes en snelle reactie! Zelfs een last minute omboeking op het einde van de vakantie i.v.m. weersomstandigheden zeer vlot geregeld 🙂
Voor de volgende vakantie zullen we Linda zeker contacten.
Mariëlle Rensen
Mariëlle Rensen
15:37 06 Oct 22
Linda heeft ons erg goed geholpen met onze eerste reis naar Orlando. Vanaf het begin tot aan het eind is alles goed gegaan. Wij hebben een heerlijke vakantie in Orlando gehad. Als wij weer eens naar Amerika gaan dan zullen wij zeker Linda weer vragen om ons te helpen om er een fantastische reis van te maken!
Yvon Reitsma van der Lugt
Yvon Reitsma van der Lugt
18:26 19 Sep 22
Mede dankzij Linda hebben we een fantastische reis gehad naar het noordoosten van Amerika. We hebben veel persoonlijke aandacht gekregen. Dat vonden we erg prettig bij zo'n grote reis. Ze dacht goed mee en we hebben veel gehad aan een aantal praktische tips. Aanrader!
Annette de Bruijne
Annette de Bruijne
19:25 13 Sep 22
We hebben een geweldige reis gehad naar Californië en Arizona. Linda heeft meegedacht en goede ideeën aangedragen. Ze staat open voor feedback waardoor de reis alleen maar beter is geworden. Het is een erg prettige manier om op deze wijze een grote reis te maken!
Hilde Maas - van den Heuvel
Hilde Maas - van den Heuvel
15:07 06 Aug 22
We zouden Linda aan iedereen aanraden! Ze is persoonlijk, meedenkend, laagdrempelig, professioneel maar ook gezellig. Door Linda gingen we relaxed en met enorm veel voorpret op vakantie. Ook toen de terugvlucht 3 weken vooraf werd geannuleerd heeft Linda op ons verzoek super snel een andere vlucht geboekt. De communicatie verliep top! We gaan nooit meer naar Amerika zonder Linda haar hulp. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Angelique Geerts
Angelique Geerts
12:16 23 Dec 21
Net terug van onze droom kerst reis naar New York, Philadelphia en Washington DC. Meteen na het eerste contact een goed gevoel en dat heeft Linda in alle opzichten waar gemaakt. Goed luisteren en meedenken naar onze wensen en daarop een reis samengesteld die niet beter had gekund. Tot in de puntjes geregeld van vliegtickets, hotels en huurauto. Als klap op de vuurpijl een mooi roadbook met veel tips. Zowel de voor als na zorg als zeer prettig ervaren. De passie voor Amerika straalt ze in alle kanten uit plus de brabantse gezelligheid is een perfecte combinatie. Linda bedankt voor alles en hopelijk tot snel!
Odette Rombouts
Odette Rombouts
20:57 03 Sep 19
Van begin tot eind zeer prettig contact én deskundig advies. De gehele reis tot in de puntjes geregeld. Niets is Linda te veel! Staat ook tijdens de reis direct voor je klaar.
En niet te vergeten het “Roadbook” wat ze maakt ...... dat is in 1 woord écht fantastisch!!
Linda, mede door jou is het een onvergetelijke reis geworden. Namens ons allemaal : “Bedankt voor alles!!”
Benno Dalm
Benno Dalm
18:41 28 Aug 19
Eindelijk iemand gevonden die echt met je meedenkt. En die ook echt het beste er uit wilt halen. Van begin tot het eind is onze rondreis door west Amerika vlekkeloos verlopen. Echt een aanrader 👍🏻
Ineke van Gerwen
Ineke van Gerwen
15:06 20 Aug 19
Prettige en heldere communicatie en alles van begin tot einde perfect geregeld. Goede adviezen en tips, zowel van tevoren als in het handige roadbook wat Linda voor je samenstelt. Staat ook tijdens de reis voor je klaar als je iets wilt wijzigen. Linda bedankt voor alles!!
Ans Keislair-van Der Burgt
Ans Keislair-van Der Burgt
13:05 28 Jul 19
Het was vanaf het dag 1 geweldig en fijn om met Linda te werken wat betreft onze wensen die wij hadden omtrent onze reis naar naar Amerika en Canada. Linda heeft zoveel al gezien van Amerika dat ze je enorm veel tips en tools kan geven die de keuze om dingen te doen en te gaan zien aanzienlijk makkelijker maken. Ze heeft alles geregeld van A-Z want veel dingen ook wat betreft het huren van een auto en de verzekering ervan is super belangrijk en moet wel goed geregeld zijn. Alles was echt geweldig; de hotels, het roadbook (petje af Linda) heerlijk om erbij te hebben voor alle info; de vlucht etc. het was echt in één woord GEWELDIG.
Boek je bij Linda je reis heb je zeker een geweldige vakantie.
Miranda de Jongh
Miranda de Jongh
17:57 23 Apr 19
Vanaf het eerste gesprek tot en met de reis zelf heeft Linda meer als haar best voor ons gedaan. Aan de hand van onze wensen heeft ze een hele mooie reis samengesteld. Zeker ook met het door haar samengesteld roadboek waarin heel veel tips/suggesties staan.
Wij zijn meer als tevreden en raden iedereen haar aan als iemand op vakantie naar Amerika wilt gaan.
Peter Vossen
Peter Vossen
17:38 26 Aug 18
super goed geregeld.
er was meteen een goede klik en ze heeft een prachtige reis samengesteld die ze persoonlijk kwam bespreken.
echt aan te bevelen.
top
Sandra Donkers
Sandra Donkers
20:52 15 Jan 18
Anke van Raak
Anke van Raak
15:05 15 Jan 18
Supergoed advies op maat! Ze denkt echt met je mee en heeft ruime ervaring met Amerika en al wat er te beleven valt.
Jolanda Diazoni
Jolanda Diazoni
11:54 02 Jan 18
Veel expertise, je kan op Linda vertrouwen om precies te vinden wat je zoekt.
Volgende beoordelingen
js_loader