Amerika reizen
Mijn expertise ligt bij Amerika reizen en ik kan dan ook jouw meest ideale Amerika vakantie samenstellen. Ik heb een uitgebreide jarenlange persoonlijke ervaring met Amerika reizen, van Oost naar West en van Noord naar Zuid. Of je nu wilt citytrippen, op zoek bent naar de zon, of een uitgebreide roadtrip wilt maken. Vertel mij jouw wensen en ik doe een passend reisvoorstel.

Inspiratie
Hieronder enkele voorbeeldroutes met foto’s grotendeels uit eigen collectie. Uiteraard volledig op maat aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Je kunt de afbeelding groter tonen door er op te klikken. 

Pretparkreizen
Naast reizen is mijn grote hobby het bezoeken van pretparken. Ik durf wel te zeggen dat ik de meeste grote parken in de wereld bezocht heb. Naast de bekende Disney en Universal parken ben ik ook thuis in de pretparken van Six Flags en Cedar Fair in Amerika en de grotere pretparken in Europa zoals Disneyland Parijs in Frankrijk, Europa Park in Duitsland en Port Aventura in Spanje. Mocht je tijdens je reis een bezoek willen brengen aan één of meerdere pretparken dan kan ik je van passend advies voorzien.