Wat ik voor jou kan betekenen
Op basis van jouw wensen en budget ga ik aan de slag. Ik doe prijsvergelijkingen en zoek naar de beste mogelijkheden. Je hoeft er de deur dus niet voor uit en je hoeft niet urenlang zelf te zoeken op internet.

Via de telefoone-mailWhatsappMessenger of via het formulier neem je contact met me op en vertel je me in het kort wat je plannen zijn. Vervolgens maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit kan ook ’s avonds en in het weekend. Tijdens dit gesprek leren wij elkaar kennen en worden je vakantieplannen besproken. Ik kom hier vrijblijvend voor langs bij je thuis. 

Hoewel ik alle bestemmingen en type reizen voor je kan boeken, ben ik vooral gespecialiseerd in Amerika-reizen op maat. Je kunt bij mij terecht voor een korte stedentrip, maar ook voor een uitgebreide Roadtrip.

Maatwerk
Elke reis is uniek. Om maatwerk te kunnen leveren, dat perfect aan jouw behoeften voldoet, werk ik niet met kant en klare pakketten. Ik lever een persoonlijk reisvoorstel waarmee je zorgeloos van een heerlijke vakantie kunt genieten.
Ervaring
Deskundig advies en praktische informatie over verre en onbekende bestemmingen, daar ben jij naar op zoek. Dankzij mijn uitgebreide jarenlange persoonlijke ervaring, voornamelijk met Amerika reizen, van Oost naar West en van Noord naar Zuid, kan ik een passend advies geven over wat tijdens het reisavontuur belangrijk is. Ook ben ik bekend met steden en landen als Hong Kong, Japan, Australië en grote delen van Europa.
Pretparken
Dankzij ruime ervaring met pretpark-ketens wereldwijd zoals Disney, Universal, Six Flags en Cedar Fair kan ik jou de beste pretparken adviseren. Vanzelfsprekend ben ik ook bekend met de Europese parken als Disneyland Parijs, Europa Park en Port Aventura.
Tijd
Bespaar jezelf tijd, door niet zelf urenlang op internet speuren voor de perfecte reis. Gun jezelf het gemak en geef het uit handen. Linda Kloen Reizen heeft voor jou altijd een passend advies, met een passende prijs.
Zorgeloos
Je gaat compleet zorgeloos op reis, aangezien Linda Kloen Reizen is aangesloten bij Personal Touch Travel. Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198). Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).